VEINI VALMISTAMINE (sh. EESTI VEIN)

VEINI VALMISTAMINE (sh. EESTI VEIN)

Veini valmistamise oskus on kasulik mitmes mõttes: aitab väärindada ja säilitada kõike seda kasulikku mida pakub puuviljade ja marjade mitmekülgne sisu; samuti varustab meid tootega mille mõõdukas alkoholisisaldus ja mahlane maitsetekstuur on sobilik väga paljude roogade kõrvale - ole vaid hea meister, tee valmis ja sobita see õige roa juurde. Nii suurt ja laia maitsete mitmekülgsust suudab pakkuda vaid vein.

Kvaliteetse (kodu)veini sisu saab alguse toorme kvaliteedist; suhkrud, värv, happed on tähtis osa mis tuleb veinisse kaasa mahlast. Teine pool veinist kujundatakse tehases, veinikojas ning sealsed tööetapid võivad algsest toormest teha nii hea, kui kahjuks vahel halva asja.

Kursuse teemad: toorme ja mahla eeltöötlemine, kääritamine, maitse kujundamine, korrigeerimine, lisandid, puhas vein, veini muutused ajas. Võrdlev degustatsioon.

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 35€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 60€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN