Joogietikett praktikas +

Joogietikett praktikas +

Käitumine joogiga? On see üldse eriline teema? On. Tegelikult lausa võtmeküsimus, sest serveerimise käigus ja valides olustikku on võimalik muuta halb jook huvitavalt omapäraseks ja hea jook võimatult halvaks. Aegajalt ikka satume maitsma mõne hooldamata kohvimasina tökat-vesist toodet, pakutakse kahtlase maitsega destillaadi jooki või imestame kuhu jäi nii kalli veini oodatud aroomirikkus. Halbu kogemusi saab vältida, tundes jookide serveerimise reegleid. Parimad maitseelamused vajavad õiget käitumist kõikide jookidega.

Kursus keskendub kahele peateemale: veini valimine ja serveerimine vastavalt kasutusotstarbele ning muude jookide serveerimine ja klassifikatsioon.

Veini valimine roogade kõrvale, selle õige serveerimine ja omapärad mida teatud veinistiilide puhul tuleb jälgida on koolituse esimeseks osaks, koos võrdleva degustatsiooniga. Teises osas: kohvi, tee, õlu, muude kääritatud jookide ja kangete alkoholide serveerimise reeglid koos selgitustega..

See peen sõna on tulnud prantsuse keelest, étiquette, aga tähendab lihtsat asja: hea käitumise reeglistikku. Pidulikel, ametlikel või avalikel kogunemistel on vaja käituda nende reeglite järgi. "Etiketi tundmine" tähendab seda, et peab oskama käituda viisakalt, tundma tervituste ja head aega ütlemiste reegleid, tuleb kasutada kultuurset kõnekeelt ja väljendusi, tuleb riietuda sobilikult ning väljendada emotsioone vaoshoitult. Etiketi kultuurilised eripärad rahvuste või regioonide kaupa on erinevad, seepärast tuleb reisides tunda sihtkoha kombeid.

Kursusel jagame lihtsaid nõuandeid kuidas tunda end hästi range etiketiga olukorras või võõras keskkonnas ja mida käitumises teha õigesti. Teemad: Tervitus ja viisakusväljendid. Keda märgata esimesena, nn. kohustuslik märkamine. Tervituslikud rituaalid nt. käepigistus, lubatud kehakeel, tervitusjoogi kasutamine. Kuidas katta lauda. Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 35€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 60€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN