
Grappa, Konjak, Brändi, Rumm
Grappa, konjaki ja brändi alustoormeks on erinevad viinamarjad, rummil suhkruroog. Taimest peale käärimist ja destilleerimist kaasasaadud aroomikomponendid kujundavad nende kangete jookide maitseiseloomu. Kvaliteetsete kangete jookide tootmisel kasutatud tööetapid peavad olema tehtud kõrgete kvaliteedistandardite alusel, muidu heade lõhnade ja maitsetega toodet ei saa.
Koolitusel tutvume grappa, konjaki, brändi ja rummi saamislooga, tootmise põhireeglitega, kasutusvõimaluste ja serveerimistingimustega ning võrdleme maitseid.
Kestab 2,5 tundi
Hind ühele - 38€
Osta kursus SIIT
Osta kursus SIIT
Hind kahele - 65€
Osta kursus SIIT
Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN