Veinikursus - (Kodu) Veini valmistamine/Eesti veinide degustatsioon ja hindamine

Veinikursus - (Kodu) Veini valmistamine/Eesti veinide degustatsioon ja hindamine

Eestis valmistatakse väga erinevaid värskelt pressitud mahlast kääritatud jooke: viinamarjaveini, puuvilja- ja marjaveini ning siidreid. Tootja võib mahla kääritamise teha täiesti looduslikul ja loomulikul moel või jooki manipuleerida kõikvõimalike lisanditega. Hea lõhnade ja maitsete tundja tajub ära nii mahlale liigselt lisatud vee, kui võimalikud maitseained. Milline peab olema hea eesti veini lõhn ja maitse? Kust läheb hea maitse piir? Kas kvaliteedihüpe mida kõik ootame, on saabumas või siiski mitte?
Degustatsioonil on veinid ja siidrid toorme päritolu järgi jagatud omaette kategooriatesse ja hindamine toimub nende gruppide kaupa, kokkuvõttena koostatakse ühine punktitabel. Tule ja anna oma hinnang eesti ametlikele ja katsejärgus jookidele!
Võrdlev degustatsioon.
Kestab 2,5 tundi 
Hind ühele - 45€ Hind kahele - 75€

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net