ALGAJAST MEISTRINI – MEISTRIKLASS

ALGAJAST MEISTRINI – MEISTRIKLASS

Koolituse teemad käsitlevad kõiki põhiasju mida hea veinitundja teadma peab, alates tootmise tähtsatest detailidest kuni maitse erisusteni. Koolituse jooksul õpitakse tundma läbi konkreetsete veinide nende päritolu-regiooni omapärasid, valmistamise nüansse ning kvaliteedi omapärasid. Teemad jagunevad:   
1.osa: „Terroir“. Tööd istanduses. Valge veini valmistamine. Tootmise tehnoloogilised omapärad. Tuntumad valge veini viinamarjasordid. Vahuvein. Kommenteeritud degustatsioon.
2.osa: Punase veini valmistamine. Tuntumad punase veini viinamarjasordid. Tootmise tehnoloogilised omapärad. Tammevaat. Kangestatud veinid. Degustatsioon. 
3.osa: Veini kvaliteediklassid. Kriteeriumid kvaliteedistandardite kehtestamiseks. Veini muutumine ajas (laagerdumispotensiaal). Veini kokkusobitamine toiduga. Legendaarsed veinimajad. Eksklusiivsed veinitraditsioonid. 
Meistriklassi kursus sobib neile, kel tõsine huvi veinikultuuri vastu või vajavad sellealaseid teadmisi tööelus. Kursus arendab teadmisi, maitsemeelt ning õpetab veinide iseloomu õiglaselt hindama.

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 48€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net