Kursus ALGAJAST MEISTRINI – MEISTRIKLASS  
Koolituse teemad käsitlevad kõiki põhiasju mida hea veinitundja teadma peab, alates tootmise tähtsatest detailidest kuni maitse erisusteni. Koolituse jooksul õpitakse tundma läbi konkreetsete veinide nende päritolu-regiooni omapärasid, valmistamise nüansse ning kvaliteedi omapärasid. Teemad jagunevad:   
1.osa: „Terroir“. Tööd istanduses. Valge veini valmistamine. Tootmise tehnoloogilised omapärad. Tuntumad valge veini viinamarjasordid. Vahuvein. Kommenteeritud degustatsioon.
2.osa: Punase veini valmistamine. Tuntumad punase veini viinamarjasordid. Tootmise tehnoloogilised omapärad. Tammevaat. Kangestatud veinid. Degustatsioon.
3.osa: Veini kvaliteediklassid. Kriteeriumid kvaliteedistandardite kehtestamiseks. Veini muutumine ajas (laagerdumispotensiaal). Veini kokkusobitamine toiduga. Legendaarsed veinimajad. Eksklusiivsed veinitraditsioonid.
Meistriklassi kursus sobib neile, kel tõsine huvi veinikultuuri vastu või vajavad sellealaseid teadmisi tööelus. Kursus arendab teadmisi, maitsemeelt ning õpetab veinide iseloomu õiglaselt hindama.  

Kursuse hind  48-  

Küsi toimumise kuupäevi ja ajakava
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Osta kursus või kinkekaart siit
, saada e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Osta kursus või kinkekaart siit (peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida)



 

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net