Kursus JOOGIETIKETT PRAKTIKAS

Käitumine joogiga? On see üldse eriline teema? On. Tegelikult lausa võtmeküsimus, sest serveerimise käigus ja valides olustikku on võimalik muuta halb jook huvitavalt omapäraseks ja hea jook võimatult halvaks. Aegajalt ikka satume maitsma mõne hooldamata kohvimasina tökat-vesist toodet, pakutakse kahtlase maitsega destillaadi jooki või imestame kuhu jäi nii kalli veini oodatud aroomirikkus. Halbu kogemusi saab vältida, tundes jookide serveerimise reegleid. Parimad maitseelamused vajavad õiget käitumist kõikide jookidega.  
Kursus keskendub kahele peateemale: veini valimine ja serveerimine vastavalt kasutusotstarbele ning muude jookide serveerimine ja klassifikatsioon.
Veini valimine roogade kõrvale, selle õige serveerimine ja omapärad mida teatud veinistiilide puhul tuleb jälgida on koolituse esimeseks osaks, koos võrdleva degustatsiooniga. Teises osas: kohvi, tee, õlu, muude kääritatud jookide ja kangete alkoholide serveerimise reeglid koos selgitustega.

Kestab 2,5 tundi

Kursuse hind  35€

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net