
GRAPPA, BRÄNDI, KONJAK, VISKI ja teised kanged joogid
Kanged, destilleeritud alkoholist valmistatud joogid erinevad vastavalt toormest millest need valmistatakse. Kõige alguses peab olema suhkruid sisaldav purustatud toore mille saab kääritada alkoholi sisaldavaks meskiks, edasi kuumutatakse sellest välja alkohol mis püütakse koos auruga kinni. Toormeks saab olla viinamarjavein, viinamarja pressjäägid, suhkruroog, puuviljad, idandatud ehk suhkrutega vili, kartul, agaavid, mais jne.
Koolitusel võrdleme maitseid ja tutvume omapäraste tootmistavadega.
Võrdlev degustatsioon.
Kestab 2 tundi
Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT
Osta kursus SIIT
Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT
Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN




