
RUMMI-MAAILM, suhkruroost kuni tammevaadini.
Rummi lugu algab soojanõudlikust taimest mida algselt kasvatati ainult suhkru, kui energia-allika saamiseks. Suhkruroo iseäralik magus lõhn säilib purustamise, kääritamise ja destilleerimise jooksul ainult siis, kui töötlusetapid tehakse kvaliteetselt.
Rummi, kui nurgeliste merekarude joogi imidž kujuneski merel: vaatidesse villitud kange jook säilis mitmeid kuid, ka troopikakuumuses ja päästis desinfitseeriva ainena, soolestiku kordategijana ja pingete leevendajana purjelaevade meeskondade tervise.
Koolitusel räägime rummi tootmispaikadest ja kvaliteedi erinevusest.
Võrdlev degustatsioon.
Kestab 2 tundi
Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT
Osta kursus SIIT
Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT
Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN


