
KONJAKI-MAAILM, müütiline seisusejook või universaalne drink?
Kui kõik teed viivad Rooma siis kõikide kangete jookide väljavalimine peaks viima konjakini. See ütlus võib olla tõsi, sest pole kohta kuhu konjak ei sobiks: aperitiiv, digestiiv, steigi kastme või pasteedi maitsestamiseks, võikreemi sisse, šokolaaditrühvlite kõrvale, sigari kaaslaseks jne.
Kallihinnaliseks joogiks saab konjak siis, kui on tammevaadis, topelt-lukustatud keldris seisnud aastaid või lausa kümneid.
Koolitusel räägime Cognac’i piirkonnast, tootmisest ja kvaliteediklassidest.
Võrdlev degustatsioon.
Kestab 2 tundi
Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT
Osta kursus SIIT
Hind kahele -75€
Osta kursus SIIT
Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN



