KOKTEILID, koolitus ja töötuba kümnete maitsetega

KOKTEILID, koolitus ja töötuba kümnete maitsetega

Omapärase kujuga klaasi, värviliste kihtidena valatud jook, kaunistuseks puuviljalõik või kõrs, on puhas silmailu koos mõnusate maitsetega. Madal alkoholisisaldus on kokteilide, kui elegantsete ajaviitejookide peamine eesmärk. Hea maitse kokku sobitamiseks on maailma eri paigus välja töötatud detailsed retseptid milles on põhikomponentidena kangem alkohol ja puuviljamahl. Kokteilide maitsestiilid hõlmavad kõike: alates kuiv-mõrudest kuni magusa kreemisuseni. Koolitusel tutvume kokteilide valmistamise reeglitega, räägime klassikalistest kokteilidest ja iga osaleja saab valmistada omaenda retseptiga kokteili.

Vahest võib juhtuda, et leiad end õhtuistumisel kokteilikaardi tagant ning kuulsad nimed nagu näiteks „Manhattan“, „Cuba Libre“ või „Tequila Sunrise“ ei ühildu ühegi maitsega mälus. Sest kogemust ei ole või on ununenud. Ja õhtu on rikutud kui huupi valitud jook sisaldab taimemaitset mis ebameeldiv või kokteil liiga tugev. 
Enamus alkoholi sisaldavaid kokteile on loodud eesmärgiga olla lahjaks, maitsekaks ajaviitejoogiks mille ühest klaasist leiab nii silmailu, kui huvitavaid maitseid. Kokteili kokkusegamise kunstiks on leida pigem leebete maitsete ja alkoholi tasakaal ning vältida ülemaitsestamist. Liiga palju või ebatavalised maitseid ei ole kokteilide maailmas hea toon. 
Kursus toimub töötoana kus tutvustatakse tuntud kokteile nende baaskomponentide põhjal. Koolituse kõik degustatsiooni joogid segab osaleja kokku ise.

Kestab 2,5 tundi

Hind ühele - 45€
Osta kursus SIIT

Hind kahele - 75€
Osta kursus SIIT

Peale ostu tuleb kursusele eraldi registreerida SIIN